error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wantje B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Wantje B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Wantje B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24188225.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Wantje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Wantje B.V.
  • Keizersgracht 162b, 1015CZ, Amsterdam
  • 020 - 4895743
Branche
Notaris
KVK
24188225
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen