Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Wantje B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Wantje B.V. uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Wantje B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Wantje B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24188225.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.