error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Wansleeben Notaris B.V. een juiste keuze. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Wansleeben Notaris B.V. uit Gorinchem.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wansleeben Notaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Wansleeben Notaris B.V. is een notaris kantoor uit Gorinchem. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60987820.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Wansleeben Notaris B.V.
  • Lindeboom 3a, 4201HZ, Gorinchem
  • 0184-641600
Branche
Notaris
KVK
60987820
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen