error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wansleeben Notaris B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Wansleeben Notaris B.V. uit Gorinchem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Wansleeben Notaris B.V.

Wansleeben Notaris B.V. is een notaris gevestigd in Gorinchem. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 60987820.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wansleeben Notaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Wansleeben Notaris B.V.
  • Lindeboom 3a, 4201HZ Gorinchem
  • 0184-641600
Branche
Notaris
KVK
60987820
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen