error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Waalstroom Netwerk Notarissen een goede partner. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van Waalstroom Netwerk Notarissen uit Druten. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Waalstroom Netwerk Notarissen

Waalstroom Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Druten. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30253130.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Waalstroom Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Waalstroom Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
30253130
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1900
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen