error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Waalstroom Netwerk Notarissen de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Waalstroom Netwerk Notarissen uit Druten.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Waalstroom Netwerk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Waalstroom Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Druten. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30253130.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Waalstroom Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
30253130
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1900
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen