Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is VWZ Notarissen B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van VWZ Notarissen B.V. uit Almelo. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? VWZ Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

VWZ Notarissen B.V. is een notaris uit Almelo. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8200244.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling