Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Vrouwe Notaria B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Vrouwe Notaria B.V. uit Aerdenhout.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Vrouwe Notaria B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Vrouwe Notaria B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Aerdenhout. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34173329.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.