error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Vossenhol B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alles van Vossenhol B.V. uit Bladel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Vossenhol B.V. is een notaris uit Bladel. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17109534.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Vossenhol B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Vossenhol B.V.
Branche
Notaris
KVK
17109534
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen