error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Voorwinde Notariaat B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Voorwinde Notariaat B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Voorwinde Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34187342.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Voorwinde Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Voorwinde Notariaat B.V.
  • Nijenburg 2A, 1081GG Amsterdam
  • 020-3059855
  • info@voorwindenotariaat.nl
Branche
Notaris
KVK
34187342
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-03-2003
Medewerkers
23

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen