error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Voorneman Geenen Notarissen een juiste keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Voorneman Geenen Notarissen uit Amsterdam.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Voorneman Geenen Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Voorneman Geenen Notarissen is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34369164.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Voorneman Geenen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
34369164
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2009
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen