Is Voorneman Geenen Notarissen de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Voorneman Geenen Notarissen uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Voorneman Geenen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Voorneman Geenen Notarissen is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34369164.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis