error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VLV Notariaat de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over VLV Notariaat uit Sprang-Capelle.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? VLV Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over VLV Notariaat

VLV Notariaat is een notaris uit Sprang-Capelle. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59447109.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

VLV Notariaat
Branche
Notaris
KVK
59447109
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
20-12-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen