error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VLV Notariaat het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van VLV Notariaat uit Sprang-Capelle. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? VLV Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over VLV Notariaat

VLV Notariaat is een notaris uit Sprang-Capelle. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59447109.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

VLV Notariaat
Branche
Notaris
KVK
59447109
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
20-12-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen