error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Vivax Beheer BV een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Vivax Beheer BV uit Haelen.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Vivax Beheer BV is een notaris kantoor gevestigd in Haelen. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70211663.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Vivax Beheer BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Vivax Beheer BV
  • Napoleonsweg 103, 6081AC Haelen
Branche
Notaris
KVK
70211663
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen