error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Vivax Beheer BV de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Vivax Beheer BV uit Haelen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Vivax Beheer BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Vivax Beheer BV is een notaris uit Haelen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70211663.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Vivax Beheer BV
  • Napoleonsweg 103, 6081AC, Haelen
Branche
Notaris
KVK
70211663
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen