error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Visser Van den Broek Netwerk Notarissen de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen uit Helmond. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Visser Van den Broek Netwerk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen is een notaris gevestigd in Helmond. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17239357.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17239357
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen