error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Vino Bono B.V. een juiste partner. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Vino Bono B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Vino Bono B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Vino Bono B.V.

Vino Bono B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27283849.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Vino Bono B.V.
  • Van Hogenhoucklaan 60A, 2241BR, 's-Gravenhage
  • 070-5123123
Branche
Notaris
KVK
27283849
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-12-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen