Is Vino Bono B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Vino Bono B.V. uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Vino Bono B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Vino Bono B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27283849.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.