error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Vine Legal Beheer B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Vine Legal Beheer B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Vine Legal Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58880291.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Vine Legal Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Vine Legal Beheer B.V.
  • Eliza van Calcarstraat 27, 1068RR, Amsterdam
  • 06-48265160
Branche
Notaris
KVK
58880291
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-09-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen