Is Via Mare Notare B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Via Mare Notare B.V. uit Heerlen.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Via Mare Notare B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Via Mare Notare B.V. is een notaris kantoor uit Heerlen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14055270.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.