error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Via Mare Notare B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Via Mare Notare B.V. uit Heerlen.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Via Mare Notare B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerlen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14055270.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Via Mare Notare B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Via Mare Notare B.V.
  • De Doom 44, 6419CX Heerlen
  • 045-5717044
Branche
Notaris
KVK
14055270
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-03-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen