Is vH&V Notariaat BV het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van vH&V Notariaat BV uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? vH&V Notariaat BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

vH&V Notariaat BV is een notaris gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70322007.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.