Is Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans uit Maastricht.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans

Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans is een notaris uit Maastricht. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14079224.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.