error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans uit Maastricht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans

Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans is een notaris uit Maastricht. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14079224.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans
Branche
Notaris
KVK
14079224
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-12-2003
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen