error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is VGEK Concordia Praktijk B.V. een goede partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alle informatie van VGEK Concordia Praktijk B.V. uit Alkmaar. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? VGEK Concordia Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over VGEK Concordia Praktijk B.V.

VGEK Concordia Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Alkmaar. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67586392.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

VGEK Concordia Praktijk B.V.
  • Kennemerstraatweg 17, 1814GA, Alkmaar
Branche
Notaris
KVK
67586392
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-12-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen