Is VGEK Concordia Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over VGEK Concordia Praktijk B.V. uit Alkmaar.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? VGEK Concordia Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

VGEK Concordia Praktijk B.V. is een notaris uit Alkmaar. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67586392.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.