error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VGEK Concordia Praktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van VGEK Concordia Praktijk B.V. uit Alkmaar. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

VGEK Concordia Praktijk B.V. is een notaris uit Alkmaar. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67586392.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? VGEK Concordia Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

VGEK Concordia Praktijk B.V.
  • Kennemerstraatweg 17, 1814GA Alkmaar
Branche
Notaris
KVK
67586392
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-12-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen