error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Verzijl notarissen een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alles van Verzijl notarissen uit Hellevoetsluis. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Verzijl notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Verzijl notarissen

Verzijl notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Hellevoetsluis. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24445765.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Verzijl notarissen
Branche
Notaris
KVK
24445765
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
27-04-1994
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen