Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Verzijl notarissen een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Verzijl notarissen uit Hellevoetsluis. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Verzijl notarissen is een notaris kantoor uit Hellevoetsluis. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24445765.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Verzijl notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.