error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Vermeeren & Dietz Notarissen de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Vermeeren & Dietz Notarissen uit Maastricht.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Vermeeren & Dietz Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Vermeeren & Dietz Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53174356.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Vermeeren & Dietz Notarissen
Branche
Notaris
KVK
53174356
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen