error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Vermeeren & Dietz Notarissen een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Vermeeren & Dietz Notarissen uit Maastricht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Vermeeren & Dietz Notarissen

Vermeeren & Dietz Notarissen is een notaris kantoor uit Maastricht. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53174356.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Vermeeren & Dietz Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Vermeeren & Dietz Notarissen
Branche
Notaris
KVK
53174356
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen