Is Verhees Notarissen N.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Verhees Notarissen N.V. uit Katwijk. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Verhees Notarissen N.V. is een notaris uit Katwijk. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27362443.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Verhees Notarissen N.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.