Is Verhagen Netwerk Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Verhagen Netwerk Notarissen uit Eindhoven.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Verhagen Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Verhagen Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Eindhoven. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57529353.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.