error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Verhagen Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alles van Verhagen Netwerk Notarissen uit Eindhoven. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Verhagen Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Verhagen Netwerk Notarissen is een notaris gevestigd in Eindhoven. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 57529353.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Verhagen Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
57529353
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2013
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen