error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Verhagen Netwerk Notarissen een goede partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Verhagen Netwerk Notarissen uit Eindhoven. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Verhagen Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Verhagen Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57529353.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Verhagen Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
57529353
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2013
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen