Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Venrays Notariaat B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Venrays Notariaat B.V. uit Venray.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Venrays Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Venrays Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Venray. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63721546.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.