error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Venrays Notariaat B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Venrays Notariaat B.V. uit Venray. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Venrays Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Venrays Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Venray. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63721546.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Venrays Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
63721546
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-07-2015
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen