error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Venekamp & Daams Notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Venekamp & Daams Notarissen uit Papendrecht.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Venekamp & Daams Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Venekamp & Daams Notarissen

Venekamp & Daams Notarissen is een notaris uit Papendrecht. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24445213.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Venekamp & Daams Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24445213
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
31-01-1996
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen