Is Venekamp & Daams Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Venekamp & Daams Notarissen uit Papendrecht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Venekamp & Daams Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Papendrecht. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24445213.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Venekamp & Daams Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.