error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Veldkamp & Prins Notarissen een juiste keuze. Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Veldkamp & Prins Notarissen uit Borger.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Veldkamp & Prins Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Veldkamp & Prins Notarissen is een notaris kantoor uit Borger. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 01139841.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Veldkamp & Prins Notarissen
Branche
Notaris
KVK
1139841
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen