Is Veldkamp & Elzinga notarissen de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Veldkamp & Elzinga notarissen uit Hoogezand. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Veldkamp & Elzinga notarissen is een notaris kantoor uit Hoogezand. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1139117.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Veldkamp & Elzinga notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.