error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Veldjesgraaf & Korlaar notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Veldjesgraaf & Korlaar notarissen uit Woudenberg.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Veldjesgraaf & Korlaar notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Veldjesgraaf & Korlaar notarissen

Veldjesgraaf & Korlaar notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Woudenberg. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32165912.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Maatschap Veldjesgraaf & Korlaar
Branche
Notaris
KVK
32165912
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen