error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Veerbeek Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Veerbeek Praktijk B.V. uit Beuningen Gld.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Veerbeek Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Veerbeek Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Beuningen Gld. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09111924.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Veerbeek Praktijk B.V.
  • Krommehoekstraat 7, 6641KR, Beuningen Gld
  • 024-3812727
Branche
Notaris
KVK
09111924
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen