error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Veerbeek Praktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Veerbeek Praktijk B.V. uit Beuningen Gld.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Veerbeek Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Veerbeek Praktijk B.V.

Veerbeek Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Beuningen Gld. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09111924.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Veerbeek Praktijk B.V.
  • Krommehoekstraat 7, 6641KR Beuningen Gld
  • 024-3812727
Branche
Notaris
KVK
09111924
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen