Is Veerbeek Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Veerbeek Praktijk B.V. uit Beuningen Gld.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Veerbeek Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Veerbeek Praktijk B.V. is een notaris uit Beuningen Gld. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09111924.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte