Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Veenhof een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Veenhof uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Veenhof

Veenhof is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70097402.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Veenhof of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.