Is Veenhof de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Veenhof uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Veenhof is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70097402.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Veenhof of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.