error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Veendereng Beheer B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Veendereng Beheer B.V. uit Lunteren. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Veendereng Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Veendereng Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Lunteren. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64759776.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Veendereng Beheer B.V.
  • Molenweg 41, 6741KK, Lunteren
  • 06-28420913
Branche
Notaris
KVK
64759776
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen