Is Vechtstede Notarissen B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Vechtstede Notarissen B.V. uit Hardenberg. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Vechtstede Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Hardenberg. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50270214.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Vechtstede Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.