error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Vechtstede Notarissen BV de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alles van Vechtstede Notarissen BV uit Hardenberg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Vechtstede Notarissen BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Vechtstede Notarissen BV

Vechtstede Notarissen BV is een notaris kantoor gevestigd in Hardenberg. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50270214.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Vechtstede Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
50270214
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
30

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen