Is VDB Notarissen Holding B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over VDB Notarissen Holding B.V. uit Waalre.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? VDB Notarissen Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over VDB Notarissen Holding B.V.

VDB Notarissen Holding B.V. is een notaris kantoor uit Waalre. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67650589.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.