error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VBC Notarissen N.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over VBC Notarissen N.V. uit Amersfoort.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? VBC Notarissen N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

VBC Notarissen N.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32107631.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

VBC Notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
32107631
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen