Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is VBC Notarissen Holding B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over VBC Notarissen Holding B.V. uit Amersfoort.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? VBC Notarissen Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

VBC Notarissen Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amersfoort. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32107617.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen