Is Varekamp Notariaat de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Varekamp Notariaat uit Dwingeloo. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Varekamp Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Varekamp Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Dwingeloo. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1138072.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.