error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VanLier Posthumus notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alle informatie van VanLier Posthumus notarissen uit Swalmen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over VanLier Posthumus notarissen

VanLier Posthumus notarissen is een notaris kantoor uit Swalmen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14122492.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? VanLier Posthumus notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

VanLier Posthumus notarissen
Branche
Notaris
KVK
14122492
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen