error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VanLier Posthumus notarissen de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over VanLier Posthumus notarissen uit Swalmen.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? VanLier Posthumus notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

VanLier Posthumus notarissen is een notaris kantoor uit Swalmen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14122492.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

VanLier Posthumus notarissen
Branche
Notaris
KVK
14122492
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen