error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Van Wijk Notarissen een juiste partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Van Wijk Notarissen uit Wassenaar.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Van Wijk Notarissen

Van Wijk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Wassenaar. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27366248.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Wijk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Van Wijk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27366248
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen