error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Wijk Notarissen de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Van Wijk Notarissen uit Wassenaar.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Wijk Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Van Wijk Notarissen is een notaris gevestigd in Wassenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27366248.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Van Wijk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27366248
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen