error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen uit Doetinchem.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een notaris uit Doetinchem. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09185238.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Basisnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
9185238
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
37

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen