error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Van Waateringe Notariaat een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Van Waateringe Notariaat uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Waateringe Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Van Waateringe Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 63399059.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Van Waateringe Notariaat
  • Teniersstraat 6, 1071DX, Amsterdam
  • 020 2209409
Branche
Notaris
KVK
63399059
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen