Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Van Waateringe Notariaat een juiste partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Van Waateringe Notariaat uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Waateringe Notariaat of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Van Waateringe Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 63399059.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.