error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is van Voskuijlen & Koekkoek een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over van Voskuijlen & Koekkoek uit Bladel.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

van Voskuijlen & Koekkoek is een notaris kantoor uit Bladel. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17243757.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? van Voskuijlen & Koekkoek of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

van Voskuijlen & Koekkoek
Branche
Notaris
KVK
17243757
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
04-12-1997
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen