Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is van Voskuijlen & Koekkoek een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over van Voskuijlen & Koekkoek uit Bladel.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

van Voskuijlen & Koekkoek is een notaris kantoor gevestigd in Bladel. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17243757.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? van Voskuijlen & Koekkoek of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.