error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is van Voskuijlen & Koekkoek een goede keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je een overzicht van van Voskuijlen & Koekkoek uit Bladel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? van Voskuijlen & Koekkoek of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

van Voskuijlen & Koekkoek is een notaris gevestigd in Bladel. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17243757.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

van Voskuijlen & Koekkoek
Branche
Notaris
KVK
17243757
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
04-12-1997
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen