error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Van Troost Notaris B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Van Troost Notaris B.V. uit Barendrecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Troost Notaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Van Troost Notaris B.V.

Van Troost Notaris B.V. is een notaris uit Barendrecht. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60988312.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Van Troost Notaris B.V.
  • Strausslaan 8, 2992PD Barendrecht
Branche
Notaris
KVK
60988312
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen