error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Van Troost Notaris B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Van Troost Notaris B.V. uit Barendrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Van Troost Notaris B.V. is een notaris uit Barendrecht. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60988312.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Troost Notaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Van Troost Notaris B.V.
  • Strausslaan 8, 2992PD, Barendrecht
Branche
Notaris
KVK
60988312
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen