Is van 't Hooft & van Rosmalen Notarissen de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alles van van 't Hooft & van Rosmalen Notarissen uit Boxtel. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

van 't Hooft & van Rosmalen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Boxtel. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51793202.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? van 't Hooft & van Rosmalen Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.