Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Van Rhijn notarissen een goede partner.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Van Rhijn notarissen uit Zeist. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Rhijn notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Van Rhijn notarissen is een notaris uit Zeist. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30216608.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract