error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Van Rhijn notarissen een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Van Rhijn notarissen uit Zeist. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Rhijn notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Van Rhijn notarissen is een notaris uit Zeist. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30216608.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Van Rhijn notarissen
Branche
Notaris
KVK
30216608
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-2006
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen