error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Van Putten van Apeldoorn Notarissen een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Van Putten van Apeldoorn Notarissen uit Ede. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Putten van Apeldoorn Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Van Putten van Apeldoorn Notarissen is een notaris uit Ede. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09103087.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Van Putten van Apeldoorn Notarissen
Branche
Notaris
KVK
09103087
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-1998
Medewerkers
67

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen