error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. uit Schaijk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Van Mourik & De Bie Notarissen B.V.

Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. is een notaris uit Schaijk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17227122.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Van Mourik & De Bie Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
17227122
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen