Is Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. uit Schaijk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Van Mourik & De Bie Notarissen B.V.

Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Schaijk. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17227122.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis