error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. uit Schaijk.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. is een notaris uit Schaijk. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17227122.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Mourik & De Bie Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Van Mourik & De Bie Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
17227122
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen