Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Van Linge en Tillema notarissen een juiste partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Van Linge en Tillema notarissen uit Hoogeveen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Van Linge en Tillema notarissen is een notaris gevestigd in Hoogeveen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1138090.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Linge en Tillema notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.