Is Van Lenning Notariaat B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Van Lenning Notariaat B.V. uit Amstelveen.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van Lenning Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Van Lenning Notariaat B.V.

Van Lenning Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Amstelveen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33288991.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.