error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. uit Heiloo.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. is een notaris uit Heiloo. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37075157.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
37075157
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1991
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen