Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. uit Heiloo.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Van Leersum & Van der Ploeg Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heiloo. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37075157.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract