Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Van Kruijsdijk Notarissen een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Van Kruijsdijk Notarissen uit Schijndel. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Kruijsdijk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Van Kruijsdijk Notarissen is een notaris kantoor uit Schijndel. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58159096.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.