Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Van Kruijsdijk Notarissen een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Van Kruijsdijk Notarissen uit Schijndel. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Van Kruijsdijk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Schijndel. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58159096.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Kruijsdijk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.