Is Van Kreij Notariskantoor de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Van Kreij Notariskantoor uit Roosendaal.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Kreij Notariskantoor of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Van Kreij Notariskantoor is een notaris kantoor gevestigd in Roosendaal. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55546196.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling