error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. een juiste partner. Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. uit Eindhoven.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V.

Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. is een notaris kantoor uit Eindhoven. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17052511.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V.
Branche
Notaris
KVK
17052511
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1984
Medewerkers
21

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen