Is Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. uit Eindhoven.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V.

Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17052511.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Hussen Kock Van Puijenbroek Notaris. B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.